Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim
Wczoraj przeszła burza, ale dziś nad ranem to lało konkretnie i teraz tylko 19 stopni ale po wczorajszych upałach dzisiaj jest miodzio
Dzisiaj mam dzień załatwień, korzystam z tego, że syn jest w domu i mogę spokojnie mamę zostawić
Miłego dnia
Witam wszystkich zgromadzonych.
U mnie również nocą było ostro z pogodą.Lało.blyskało.grzmiało.Ulicą rzeka płynęła. Na szczęście wszystko gromadził staw na jej końcu Teraz przyjemny chłodek.Wczorajszy dzień zionął duchotą i parówą.
Miłego wtorku...
A co się będziesz sama badać ... ja Cię zbadam
Ja już po zabiegach, a coraz więcej boliiiiii , a tu 3 miechy zostało .... a dzisiaj zmiana pogody, ale chmurki deszczowe i słoneczko prześwieca
An....Może masz te bóle zwiększają się u Ciebie przez te zmiany pogodowe? Musisz w ciepłe klimaty ruszyć. .. U Was atmosfera szaleje.Do nas dochodzą tylko skrawki tej aury ...paskudne z resztą...
Z badaniem Balbinki trzeba uważać. Jeśli ucisniesz w czuły punkt to może mieć odruch bezwarunkowy. Trzeba przed badaniem zabezpieczyć się maskę szermierza..
Atinko coś się chyba Tobie w obliczeniach pokićkało
Byłaś w sanatorium w tym roku prawie tak jak ja. Składać możemy dopiero po roku od powrotu, czyli czerwiec 2020. Czekasz ok. 18 miesięcy to wychodzi luty - marzec 2022