kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: marika »

witam wszystkich oczekujących,w wakacje nie sprawdzałam numerków a dzisiaj szok 10794.Jestem z Małopolski i zaczynałam od numeru 46000 myślę że mam szansę i niedługo coś mi zaproponują już bliżej niż dalej pozdrawiam ;) czy ktoś wie kiedy mogę wyjechać mając taki numer?
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 11:28
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Zofka »

Ibizko tak jak ty cierpliwie czekam na 23Anke gdzie dostanie papier do wyjazdu .Dobrze ze kolejka pod dachem . kiedys stalo sie w kolejce na sloncu oj pieklo .
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: anka23_07swkrzyskie »

oj dziewczyny szczera prawda ze pieklo a u mnie numer juz 190 coraz bardziej sie denerwuje kiedy i gdzie.Moze wekend ostudzi emocje i temperature .moze przyszly tydzien wyjasni wszystko.OD soboty zostawiam kolejke pod opieka corki bedzie sledzic moje losy ja wyjezdzam na tydzien chyba ze jutro cos sie wykluje to dam znac.Pozdrawiam
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Anka23 , Zofka ma rację dobrze ,że w słońcu nie stoisz w tej kolejce sanatoryjnej. Czekam z niecierpliwością . Trzymam kciuki za fajne miejsce.
Zofka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 11:28
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Zofka »

Ibizko jestem radosna poczytalam co piszo jak gaworzo jak juz ciemno . dziolchy bez pszynasznosci piszo nie sipio czekajo na pieszczoty czytasz tam ibisko / w kolejce morzna plotkowac /
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Teraz mam 630 ,zadzwoniłam do nfz w Krakowie i miła pani mnie poinformowała, że wszystko wskazuje, że z tym numerem przydział dostanę na listopad tz.będzie równe 24 miesiące od złożenia wniosku :o Mogę starać się o zwroty ale z moim profilem niemal w 100 % dostanę morze a obecnie o zwrotach nad morze można zapomnieć .Cóż pozostało mi tylko próbować może we wrześniu ale do tego czasu mogę mieć przydział :cry: .To musi być pech, 2 lata czekania ,oszczędzania urlopu i wyjazd w listopadzie :cry: chyba grudzień jest dużo lepszy :roll:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41

Post autor: Irena0404 »

samanta :kwiat: byłam w listopadzie w ubiegłym roku w Ustce. było OK, bo to przecież ludzie głównie tworzą atmosferę a nie co innego. Fakt dni kótkie, ale co tam, po ciemku też po plaży mozna spacerować, nawet ma to swój urok... :D pozdrawiam
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Samanta byłam z Zusu w listopadzie w sanatorium. Pogoda-marzenie. Zaliczyłam 4 pory roku. Na początku piękna ,gorąca wczesna jesień , a momentami wręcz lato / krótkie rękawki/ potem pózna jesien , a na koniec spadł cudowny, świeży pierwszy śnieg. Było jak w bajce , poszliśmy na gorącą herbatkę z załącznikiem i pstrąga z grila. Patrzyliśmy z okna lokalu jak śnieg padał. Towarzystwo bajeczne , co dzień potańcówka , a byłam w Świerardowie. Nie martw się terminem , zawsze może być cudownie. Ja wspominam ten pobyt jakbym była w sanatorium w środku lata. Nawiasem mówiąc koleżanka była w czerwiec/lipiec i było średnio, nie imprezowali i nawet nie spotkali bratniej duszy. Jakbym tak miała mieć to wolę LISTOPAD> Głowa do góry będzie fajnie i tego Ci życzę :serce: :kwiat: :serce: :kwiat:
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

ibizko i Irenko dziękuję za pocieszenie :serce: zgadzam się z wami, że ludzie tworzą atmosferę i w dużej mierze od nich zależy czy pobyt będzie udany czy nie :roll: może rzeczywiście i trochę przesadzam , nie będę już więc biadolić na ten listopad, co będzie to będzie, po woli będę oswajać się z tym terminem.Pozdrawiam :kwiat:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Jeszcze kilka miesięcy temu i ja byłam na "odliczaniu", a dziś... za dwa tygodnie wyjazd, powoli pakuję walizki. Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych oczekujących, czas biegnie bardzo szybko, ani się obejrzycie a będziecie już wracać cudownie zrelaksowani, wypoczęci i chętni do ponownego wyjazdu, ale na to trzeba troszkę poczekać. Słonecznego weekendu życzę wszystkim :)
Zablokowany