Zbyszku, trochę wyolbrzymiłam z tym całym miastem, masz rację, niemniej jednak uważam, że baza zabiegowa powinna być na miejscu i jeśli biegać to jednak chociaż do jednego obiektu a nie do kilku. Ja to jeszcze pół biedy, bo jestem w miarę sprawna, ale domyślam się, że dla niektórych mocno schorowanych osób to jest jednak spore wyzwanie.zbigniew165 pisze: 07 maja 2026 19:45 Pasażerko kto ci powiedział, że w Świnoujściu na zabiegi biega się po mieście.![]()
Baza zabiegowa Rusałka i pozostałe obiekty, gdzie są zabiegi położone są od siebie w promieniu 300 metrów i w strefie uzdrowiskowej, a nie w mieście.![]()
Z tego co wiem, to nie tylko w Świnoujściu biega się na zabiegi do bazy zabiegowej, czy do innych obiektów sanatoryjnych.
Wiem, że to nie jedyne tego typu sanatorium, bez bazy zabiegowej w obiekcie, ale mowa konkretnie o Świnoujściu, bo ysy dostał tam przydział. Tak jak pisałam, wiele osób byłoby przeszczęśliwych i z miejscowości i z terminu, a ja do nich - stety lub niestety - nie należę