Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko w maju to ja bede, przechadzac sie po sopockim molo.Na seri to mialam pomysl spotkania,po naszych powrotach.Naprawde bardzo fajne sa takie sabaty.wielokrotnie jesieniom po powrotach z turnusow organizowalam takie spotkania.Dajcie wiare fajna sprawa tym bardziej ze znamy sie tylko wirtualnie.Ja ze swojej strony bede trzymala reke na pulsie pozdro.Ela wiesniaczka
Witam ja z Wami w Ciechocinku nie bedę hospitalizuje się jak zdrówko póżniej pozwoli zapewne do Was wszystkich dołączę
czasami i tak wypada bedę z wami wirtualnie zyczę udanego spotkania pozdrawiam wszystkich uczestników