Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyli tak jak pisałem wcześniej .
8asia jak ZUS chce to od razu wysyła przed kończącym się chorobowym(182 dni) Mają swoje pule na tz. "" z marszu"" . po turnusie komisja i uzdrowienie cudowne.
Z tą niby nowelizacją wyjazdów na turnusy rehabilitacyjne więcej zamieszania jak dobrego ,więcej pracy dla wszystkich . Może jedno się poprawi ,że osoby przypadkowe nastawione raczej na rozrywkę się zniechęcą ( bo mogą dostać kiepski ośrodek i termin takowy )
Faktycznie zmiana mało korzystna.Nie licząc podwójnej roboty,to decydowanie na odległość,uderzy nie tylko w tych co to darmowych wczasów oczekują,ale dotknie w szczególności tych co to prawdziwej rehabilitacji ciała i ducha potrzebują.Toz to tylko mnożenie kosztów.Ci co rodzynki dostawali i tak je dostaną.To nie gorycz z mojej strony,jedynie realizm.
Elu, nawet nie pomyślałam, że masz złe intencje.
Chodzi chyba o to, aby sobie pomagać, wskazywać rożne możliwości.
Myślę sobie, że jak trudniej jest w jednym miejscu coś zmienić, to może łatwiej będzie w innym.
Dodam jeszcze, że bardzo lubię czytać Twoje wpisy