Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hipokryt,
Nie pamiętam już długonogiej Grażynki i przypomnieć sobie nie mogę, ale pewnie pamięć mi się odświeży, jak więcej na osobności o niej z Tobą pogadam
Opis jest mi poniekąd znany tego Andrzeja, o którym teraz opowiadasz, ale muszę mu się dokładnie przyjrzeć, bo wąsy coś mi nie pasują
Jutro posłucham i popatrzę z przyjemnością na uczestników The Voice Senior
Już coraz bliżej jesteśmy czasu, kiedy będziemy zachwycać się naszymi śpiewającymi Seniorami i podziwiać ich umiejętności i zapał. Cieszę się, że nie tylko ja jestem wielbicielką tego miło oglądanego programu, jak widać na Forum nie tylko ja nie mogę się doczekać spotkania z naszymi Gwiazdami.
Hipokryt mam nadzieję, że po programie podzielisz się z nami swoimi wrażeniami
Ruda - dziś już nie będzie przesłuchań w ciemno, bo to już półfinał, czyli walki i eliminacje
A za tydzień wielki Finał z udziałem Sióstr Szydłowskich, które wygrały poprzednią edycję programu. Wystąpią one z promocją nowej płyty
Hipokryt,
Świetnie, że Gwiazdy z poprzedniej edycji pochwalą się tym, co udało im się przez ten trudny rok zrobić, bo pewnie to nie było takie proste. Miło będzie przypomnieć sobie siostry, które tak wspaniale na scenie śpiewają i wyglądają
Tak - ale z Lublina jest "ta trzecia" Siostra
Pierwsza i druga Siostra są z Łodzi, więc to całe trio jest z Łodzi
Ruda - miasto Lublin ma swoich o wiele lepszych artystów tudzież "osobowości medialnych", których podziwiamy w naszych ulubionych programach