Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
na Bodzentyn/patrząc od Radomia/znane miejsce,w czasie wojny na "Wykusie" był obóz żołnierzy AK, ktoś ich zdradził/chyba polski oficer ale nie jestem pewien/ i Niemcy zbombardowali wzgórze,zginęło kilkunastu partyzantów,są mogiły,jest kapliczka.
Właśnie wróciłam z pomorza i oświadczam wszem i wobec że grzyby są. W drodze na plażę (700 metrów sosnowym lasem ) , znaleźliśmy kilka podgrzybków, trzy prawdziwki..... i na plażę nie doszliśmy. Torbę plażową zasypaliśmy koźlarkami ( w jednym miejscy 17 sztuk ) prawdziwkami i podgrzybkami. Maślaków nie zbieraliśmy bo nie mieliśmy dla nich miejsca . A to wszystko w okolicy Krynicy Morskiej. Pozdrawiam "zakręconych" grzybiarzy.
Ja najbardziej lubię zbierać ale tam gdzie ja jeżdżę na grzyby jeszcze nie ma wysypu.
Rozmawiałam dziś z siostrą ,była w lesie ale nazbierała tylko samych kani.
Jak będzie więcej deszczu,to będą grzyby.