Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: webea1 »

tez tam byłam :!: i jestem ogólnie zadowolona po powrocie :D pozdrawiam wszystkich z turnusu 14.03. - 06.04.br. ;)
endriu_re
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 21:38
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: endriu_re »

Witam ja też byłem na turnusie 14.03-6.04 też nie narzekam i pozdrawiam cały zrehabilitowany turnus :)
matiz32
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2012 17:30

Post autor: matiz32 »

witam wybieram sie tam w czerwcu mam pytanko jak jest z parkingiem,ile zwracaja za podróż ,co jest w pokojach i ogólnie jak tam jest czego sie spodziewać :?: :)
endriu_re
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Za przejazd w dwie strony tj.1100 km dostaniesz 130 zł w pokojach szału niema przynajmniej w budynku gdzie kwaterują zus kilka osób może liczyć na lepsze w zależności od wielkości turnusu wtedy mieszkają w części dla wczasowiczów i niemców,jedzenie w sumie ok bez dojadania 5kg do tyłu zabiegi zależne od tego co ci przepisze lekarz prowadzący nie polecam pana H..... zero kontaktu nic się od niego niedowiesz domagać się na pierwszej wizycie jak najwięcej bo potem trudno coś uzyskać dodatkowo personel od zabiegów ok basen mały ale wystarcza wifi najlepiej łapie w pokojach koło pielęgniarek ,wieczorki taneczne organizują w kawiarni ceny nie dla wszystkich, na naszym turnusie w mieście cisza i pustki ale teraz już się budzili ze snu także kase zabieraj szukaj towarzystwa od początku i się rehabilituj :) :)
endriu_re
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

A jeszcze co do parkingu to dla sanatorium jest to 150 zł albo musisz szukać miejsca gdzieś koło ośrodka
matiz32
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

dzieki endriu mam nadzieje że będzie ok w zeszłym roku byłem w wieńcu kolo włocławka i powiem że dużo zależy od towarzystwa pozdrowionka dla wszystkich którzy tam byli i będą
matiz32
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

a jak z pielegniarkami w wiencu o 22 wchodziły do pokoju z pytaniem czy wszystko ok :D ciekawe jak tam bedzie z tym miejscem parkingowym piszesz ze znajdzie sie kolo ośrodka bo 150 zyla to troszkę duzo
endriu_re
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Też zaglądały około 22 z parkingiem to część stała za ośrodkiem gdzieś blisko na miejscach parkingowych na ulicach lub z tyłu na trawnikach ale to sam musisz zadecydować w czerwcu będzie chyba trudniej znależć coś blisko na pewno będziecie mieli lepszą pogodę i czas wam szybko zleci czasami za szybko
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

matiz32 pisze:a jak z pielegniarkami w wiencu o 22 wchodziły do pokoju z pytaniem czy wszystko ok :D ciekawe jak tam bedzie z tym miejscem parkingowym piszesz ze znajdzie sie kolo ośrodka bo 150 zyla to troszkę duzo
idac w strone groszka, masz po lewej i prawej stronie parkingi ,pare osób tam trzymało ,nikt sie nie skarżył ze cos sie stalo.
ewcia-nl
Na forum od: 12 kwie 2012 16:33

Post autor: ewcia-nl »

Witam wszystkich kuracjuszy turnusu 14.03-06.04.2012r. w Bryzie. Pozdrawiam stolik nr 10!!!! :P :P Pozdrawiam wszystkich, których poznałam w czasie pobytu!! :) Było bardzo wesoło!!! :lol: :lol: Miałam szczęście spotkac wspaniałych ludzi, których nie zapomnę!!! :) Mam nadzieję, że wszyscy dojechali do domów szczęśliwie- pozdrawiam Tomaszów Mazowiecki. Wszystkim życzę dużo zdrowia !!!!!
ODPOWIEDZ