Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeśli naprawdę jest "nasza Ewanka" to na pewno nam odpowie, więc domysły są niepotrzebne. A gdy już nam odpowie, to dowiemy się czegoś ciekawego o walce z pandemią. Jak na razie cierpliwie na to czekamy
P.S. Dziś kolejne, niezbyt optymistyczne statystyki
Kto to powiedział?
Że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni ?
...
Mieszkańcy Krainy Środka też się śmieją ale miejscówki na trybunach dla widzów z zagranicy blokują...
W kwestii samej - jak to jest z tymi leczonymi w szpitalach - pod respiratorami - odchodzącymi do Wieczności - ale celowo unikającymi szczepienia...
Rachunek za ich ratowanie płacą wszyscy - przede wszystkim - zaszczepieni..
Ewanko . I ja to wiem , zauważyłam również ale Jacky to konkretny facet i oby takich było więcej . Buziaczki .
A tak w ogóle , to nasza ściana wschodnia ma dywersje do szczepień , sporo osób ma swoje powody i racje... ale nic mi do tego .