Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:Kuty nie tak do końca ...u nas musisz jechać odebrać papiery w przychodni ...podejść do lekarza i znów zawieść do NFZ właśnie dziś to zrobiłam
Do mnie tez dzwoniono z przychodni , ale tylko z zapytaniem , czy jest coś co chciałabym aby lekarz dopisał we wniosku , czy nie . ?... nie było nic takiego , podpisał , sami odesłali .
malgorzatas pisze:Aniu mi dzisiaj dopisali 20 numerków...zdziwko okropne
tb50 pisze:Witam wszystkich dziewczyny u mnie od 2-X-spadło tylko 270 numerków totalna porażka
Ta sytuacja jest poprostu chora. Od kilku lat śledzę przeglądarkę sprawdzając kolejkę, jak nie sobie to znajomym i takich sytuacji nigdy nie było czym to można wytłumaczyć???????? ??????