Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
[quote="kaska"]Tak wstałam i parę kroków zrowybiłam. Jutro się okaże czy jeszcze raz mnie będą kroić. Śruby mam do
Czyli mają zadecydować kiedy te śruby wymieniać. ? Teraz od razu czy po wygojeniu? Oto chodzi?Tak?
Kasia jak to śruby do wymiany??? Wczoraj bylas operowana , nie mogli tego od razu zrobic ?? Jejku daj znac co zadycydowali lekarze Trzymaj sie !!! Jesteśmy z Toba!!!