Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Balbina79 pisze: 22 sie 2019 18:30
Dusiu ja o twojej córce bardziej bym myślała, gdyby mój był troszkę starszy.
Jak byśmy zostały tesciowymi o ja pitole rodzinka pl. mogła by się schować
Ojoj....działo by się. ..
Starszy o jakieś 11 lat co najmniej. ..Lub moja młodsza. ..Albo ja młodsza o jakieś 37...
Ostatnio zmieniony 22 sie 2019 18:53 przez Duszyczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak akurat, wyszłam na chwilę z domu. Uwaga petarda leci wchodzę i już od progu słyszę syna mamoooooo myślę sobie q....czego, wchodzę do pokoju stoi deska do prasowania na niej żelazko i pytanie ; gdzie się wlewa wodę do żelazka no ja pier.....
Dobre An... Przy okazji buzia robi za spryskiwacz. Tak po babcinemu...prasowanie od podstaw..
Balbi...to są nasze błędy wychowawcze niestety.Czyli wyręczanie we wszystkim zawsze..