Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze: 29 sie 2019 16:03
Balbinko, nie rycz mała nie rycz boś ani stara, ani głupia. Martwienie zostaw koniowi, ma duży łeb.
Qrde u mnie 36 stopni w cieniu
Doktorka zaopatrzyła mnie w zestaw p/wstrząsowy, muszę go mnieć cały czas przy sobie. No cóż starość nie radość a młodość nie wieczność .....
Pozdrawiam
Ewo..duży ten zestaw?Teraz wyguglałam.to są tylko takie lekarskie...Czyli cała apteka w przekroju..
Duszyczko to przede wszystkim Zyrtek lub Clatra 3 tabl. po 20 mg, Encorton 3 tabl. po 20 mg i adrenalina iniekcja 0,3 mg/03 ml (ampułkostrzykawka) domięśniowo w górną część uda, po podaniu dzwonić po karetkę. To w razie puchnięcia przełyku i jamy ustnej (szczególnie po zjedzeniu orzechów bo odczyn alergiczny jest zagrażający życiu). Wysokości dawek muszą być dostosowane do wagi ciała.
Pozdrawiam