Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja tylko jestem podsumowaniem wieczoru z duchami...Balbi jako duch w nowym wcieleniu po zabiegach..Gienia stworzyła wizualizację ducha w ścianie i w monitorze.Wytworzyła się atmosfera jak z horroru...Uuuuaaaa!
Fakt...jak masz zabiegi to czas musisz zorganizować.
Tylko z Balbinką nie pozamieniajcie się przypadkiem zabiegami.
Dusiu Nie za bardzo interesujesz się ich pozycją?
Nie słyszałaś o KAMASUTRZE?
Cześć Paczko
Dzień dobry kochani
Zapraszam na kawę, herbatkę, zioła, kakao. mleko i co kto tam z rana pije oby tylko wesoło było
I oczywiście coś słodkiego 🧁
Miłego, ciepłego i słonecznego dnia życzę Wam kochani ❤
Oo..Ysy znalazłeś się!
Coś tam słyszałam. ..Będzie jednak im ciężko na odległość .Duchowość tylko im pozostaje. A o takiej duchowej to już nie słyszałam
Dzięki za kawkę i pyszności pozostałe i Witam wszystkich