O polityce

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Re: O polityce

Post autor: p-siak »

Esterka pisze: 10 cze 2020 12:38 Ależ ten mój jad można złagodzić ustosunkowując się do podanych prze ze mnie informacji chociażby jednej z nich dot ojca dyrektora i prezentu jaki w ostatnich dniach z naszych podatków przekazał prezes :shock: w imieniu swojej partii lub odwrotnie nie pytając o zgodę spoleczeństwa ,bo to ono płaci sowite podatki ,no ale ("z chamską chołotą się nie dyskutuje ....").Już się nie fatyguj nie odpisuj bo rzeczywiście szkoda twojej klawiatury .Zostaw komentarz na czasy ,jak bedziesz musiał odpisać i przeprosić . :D
Każda władza ma swoich ulubieńców. To się zaczyna od rodziny,a kończy na państwie,może nawet dużo wyżej. Co zrobisz... Bez nerwów,róbmy swoje.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Dziś jestem na tzw ranczu.
Wszystko ok
Ale jak zawsze jest coś do szybkiej Naprawy.
Dziś padło na pozdrowienia od Naczelnika Poczty Polskiej ,który przesłał informację że BRAK jest skrzynki Pocztowej.
Cóż aby nie otrzymać Pozdrowień w wysokości 500 -Dlaczego Nie 1 000 lub 100 złotych.
Udałem się do Gminy- na zakupy .
Ok
Kupiłem dziwnym trafem CENA za skrzynki na płot czy Bramę 3 Modele i wszystkie po 99 zeta .
Zdziwiło mnie coś Innego .
Byłem w 5-6 sklepach minąłem około 50 Ludków
A Ja JEDYNY z Maską na Twarzy
Po zakupie skrzynki listwy i śrub udałem się do Biedronki po Promocyjne Piwo wszak Kupując 12 kolejnych 12 Masz za Friko OKAZJA :lol:
W Biedronce około 50 Ludzi personel i NIEWIDZIAŁEM Nikogo z Maską aż Wstyd mi było gdy kolejne dziecko wskazało na mnie Dobrze ,że samochód ze śląskimi blachami stał z Boku bo ...a nuż miałbym Delikatną rysę jak Moj młodszy Syn - Wczoraj był na podkarpaciu - Ma Ładną Rysę Plus za Wycieraczką Miał Kartkę WIRUS i Karnego K....na szybie od Kierowcy.
Syn od wczoraj Bardzo KOCHA Ludków z Podkarpacia
Smutne
Ale Mam serdeczną Prośbę nie Czyńcie tego Co może i Wam BYĆ kiedyś NIE MIŁE
Po co Tyle Agresji co komu zrobiło to auto na śląskich blachach
Gość

Post autor: Gość »

Przez te kilkadziesiąt lat jakie dane było mi przeżyć widziałem niejedno i świadom jestem przywar charakterystycznych dla moich rodaków (siebie nie wykluczam naturalnie). Ale że będziemy zdolni do takich grubych żarcików, to w najczarniejszych snach nie podejrzewałem. I nawet nie bardzo można wskazać kogoś, kto by podpowiadał takie działanie. Sami z siebie - wkrętak do rączki i ciach ryskę. Będzie miał nauczkę żeby się nie szwendać gdzie nie trzeba...
🤔🙁🙁🙁
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

p-siak pisze: 09 cze 2020 12:33 Są tacy, co biorą 500+, głosują na PO, krytykują PIS (...)
Hipokryt pisze: 09 cze 2020 13:07 Czy to są hipokryci :?:
Atina pisze: 09 cze 2020 14:58 Tak.
Argumentują że wszyscy biorą :lol: :lol: :lol: to ja też... :?
Bardzo dziękuję za informację (zgodnie z forumowym zwyczajem) :)
Okazuje się, że całe życie człowiek się uczy i zgłębia temat, a o hipokryzji w polityce nie ma pojęcia :shock:
A skoro hipokryci są wśród polityków to są i w innych aspektach naszego życia ;)
Oczywiście nie dotyczy to naszego życia.... forumowego :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

O polityce - z kraju i ze świata ...

Post autor: jacky6 »

Obłęd politycznej poprawności.
"Przeminęło z wiatrem" zniknęło z ekranów.
Powód?
"Przedstawia rasowe uprzedzenia"

Jak tak dalej pójdzie to i "Pan Tadeusz" zniknie z Allegro.
Powód ?
Nienawiść międzynarodowa.

:mrgreen: ... :ugeek:

Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

....gdybym był blondynką-przepraszam wszystkie ..blondynki- to byłbym usprawiedliwiony że nić nie....KUMAM :o ale kużwa ja jestem.....łysy i też nic nie...KUMAM :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Czasami trzeba szerokokątnie patrzeć na niektóre wpisy... politycy swoje wypowiedzi kwitują "wyrwane z kontekstu" lub "miał co innego na myśli".... czyżby pomroczność jasna :lol: , chociaż my i tak wiemy .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Dokładnie Tak :D
Należy poszerzać swoje horyzonty i być otwartym na nową wiedzę (nie tylko polityczną). Wtedy nie będzie problemu z "nie kumaniem", czyli z niezrozumieniem danego problemu ;)
Gość

Post autor: Gość »

Powiem tak... poszerzaj. 🌺 Szczególnie w kwestii otwarcia się na standardowe relacje.... jeden pozytyw to oszczędność czasu, bezdyskusyjnie.
Cenię takie elokwentne przemyślenia...
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

O polityce

Post autor: jacky6 »

Cytat z TT:

Paweł Rabiej
[email]_bobr
2 g.
Apeluję do środowisk LGBT - błagam, nie teraz!! Po wygranych wyborach Prezydent Trzaskowski zorganizuje największe parady równości jakie widziała Europa, ale w zamian prosimy o wyciszenie tematu przed wyborami!
#Trzaskowski2020 #wybory2020

I staje się światło.
:mrgreen: ... :ugeek:
Zablokowany