Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
I ja myślałam , że mi NS wysiadło , ale jedno z Was uspokoiło mnie , że u Niego też .. wtedy zrozumiałam , że to sprawa " globalna "
Pytasz Insignia skąd wiem ile osób z forum jedzie do Iwonicza .... umiem liczyć do 14
Piszesz , że wszystko załatwiłeś w ośrodku ... chyba nie stół na 14 osób na stołówce
A u mnie wystarczył telefon do przyjaciela
U mnie syn coś tam ulepszał mi w kompie i myślałam , że to Jego " zasługa " ... oberwało Mu się niepotrzebnie
Witam w w naszym temacie, bo dziewczyny wczoraj podniosły alarm, że im nawaliły komputery, a tu zonk, bo to nasze portal nawalił.
Dzisiaj od rana widzę wszystko działa i możemy pisać.
Andrzej z tego co ustaliłem, to dziewczyny szykują nam jakąś niespodziankę o której mamy się dowiedzieć już na miejscu
Gienia niespodzianke to ja juz mam , a jezeli owe Panie Zbyszku szykuja nam kolejna to juz bajecznie sie robi .
Mimo wszystko ja zabiore swoja niespodzianke , najwyzej bede lepszt o jedna wiecej .
Ale chetnie i z ochocza przyjme kolejna , , jak te dwa nagie miecze
Andrzeju, życzę Ci,aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały
by co dzień, uśmiechał się do Ciebie świat cały
By nigdy nie było porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny, co rozwiewa chwilowe smutki
Andrzeju, Andrzeju
Dziewcząt dobrodzieju Wolę swoją okaż
Najmilszego pokaż
Wszystkiego najlepszego w ten andrzejkowy dzionek i nadchodzący wieczór
Przyłączę się do życzeń Kameli, jeżeli mogę i jeszcze życzę zadowolenia z przyszłego wyjazdu do Iwonicza Zdroju i poznania dobrego towarzystwa, może my nim będziemy