Busko-Zdrój ad 2014

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Busko-Zdrój ad 2014

Post autor: RudaAndzia »

Cześć,
Andrzej 💖 majtek nie miałam zamiaru pożyczać🙃 :lol: :lol: :lol:
tylko kolorowe gazety, takie babskie, jak "Newsweek", "Porady domowe", "Arsenał", żeby zobaczyć, co jest na topie :lol: :lol: :lol:
Jeżeli chodzi o casting to przed laty brałam udział i szanse były duże, gdyby nie moje umiejętności wokalne 😂 :lol: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Ruda, :kwiat:
W czasopismach, które wymieniłaś znajdziesz dobre porady, ale nie w temacie majtek ;) :lol: :lol:
Najlepiej, jak ze mną na zakupy się wybierzesz to na mur znajdziemy razem coś odpowiedniego 8-) :lol: ,
typu: barchany z koronką albo barchany z wełny :lol: :lol:
W castingu gwarantuję dobre miejsce :kwiat: :serce: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

andrzej1955 pisze: 05 sie 2020 01:14 Witam,Co do koloru to może zrobimy kasting na....miejscu Andziu :kwiat: parę opinii doświadczonych na pewno pomoże Ci odpowiednio...wybrać ;) i lepiej nie pożyczaj od koleżanki bo jak Jej partner zauważy że jakiegoś koloru brakuje to dopiero będzie miała...dym i nie wygodne pytania co z nimi....zrobiła :roll:
Andrzej, uważam, że Twoja propozycja i doświadczenie w doborze bielizny może nie być wystarczająca :roll: ;) :lol: :lol:
Jeżeli możesz to wpisz mnie na listę doświadczonych, żebym w tej opinii mógł brać udział na żywo :lol: :lol: :lol:
Tak, majtek nie pożyczamy, bo dopiero koleżanka miałaby problem, gdyby partner doliczył się,
że jednej sztuki brakuje z pozostałych 25 sztuk 8-) ;) :lol: :lol:
Oj, kara by była, byłaby, już ja bym taką cielesną karę wymierzył :twisted: tylko, żeby w domu nie było nikogo :oops: :lol:
bo nic by mi z tego ukarania nie wyszło, jakby dzieci i teściowa na karku siedziała :twisted: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

25 sztuk? Wow, a ja myślałem że Andzia ma 3 sztuki takie na szybkie zmiany.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Max, 3 sztuki to od razu mam na sobie,🙃
wiesz jedne na wilgoć, drugie na deszcz, a trzecie na zimę 😋😂 Trzeba dbać o to co jeszcze w dobrym stanie się znajduje :lol: :lol: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda, nie bardzo rozumiem, czemu jednak 3 sztuki majtek nosisz :o 8-) , jak tu co niektórzy preferują system bezmajtkowy :lol: :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, Zenuś pomyśl, jak wychodzę to nie wiem kiedy i którędy do domu wrócę 8-) :lol: :lol:
więc zawsze bezpieczna jestem w tych majtkach :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

aleście się uczepili tych "majtek"

Osobiście poznałem kilka Osób ,które ich nie noszą aby się odciskały na ciele ;)

Zenku jak Sam Siebie określiłeś jako DOŚWIADCZONY to wiesz ,że gdy sytuacja jest dynamiczna to jest SAJGON i obojętnie czy to stringi figi bokserki czy inne to lecą w trini mag .
A może Koleżanka cierpi na nie ujwnione schorzenie i lubi Mieć 3 czy nawet 5 par na swych 4 literach :o
A co w przypadku gdy Pani do kreacji zamiast bielizny założy tzw Body ? :x co wtedy
Albo nie daj Boże ...............Gorset choć to gatunek wymierający 1 na 100 000
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sytuacja dynamiczna,hm,w Ciechocinku nie ma sytuacji niedynamicznych,polecam grotę solankową w tężni,oraz balety w Zdrojowej,w której to sprawdza się w 100 %ach ,jak tu ktoś gdzieś napisał, nie liczy się wygląd zewnętrzny tylko głębokie wnętrze, hahaha
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku
temat bazmajtkowy to chyba Max wywołał, a ja za to docenienie mojego doświadczenia dziękuję ;) 8-)
Jeżeli chodzi o body i gorsety to już kwestia gustu i upodobań, pozytywnie mnie zaskoczyłeś znajomością damskiej bielizny :o :oops: :D

Max,
na imprezach masz racje głębokie wnętrze to do nalewek jest konieczne :lol: :lol:
ODPOWIEDZ