Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Cię Tara331 ten pociąg chyba jest tylko musisz długo czekać w Krakowie a do tego jak się zorientowałem jazda do Krynicy trwa ok 5 godz. Będziesz mocno zmęczona no ale niestety dojazd jest nieciekawy. Ja też jadę dzień wcześniej żeby nie czekać długo na dworcach pozdrawiam
Ile się czeka w Pomorskim składałam w sierpniu tego roku obecny nr 31000 niby czas oczekiwania 21 miesięcy czy tak jest ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Barbara chcę Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie za 26 dni wyjeżdżam do sanatorium a do czasu rozpoczęcia turnusu minie dokładnie 20 miesięcy i 5 dni tyle czekałem
Witam Basiu jedni się smucą ze spadają słabo numerki , ja się cieszę bo oddala mi się wyjazd zimą do sanatorium.Obecny mój numer 8260 dalej cierpliwie czekam.
Pozdrawiam
Witam Krychna masz już coraz bliżej do wyjazdu obyś dostała wymarzone miejsce ale ja jeszcze poczekam chyba że skorzystam że zwrotów Ja mogę jechać zimą bardzo lubię zimę w górach życzę powodzenia i pozdrawiam
Witam Krychna cieszę się że niedługo wyjedziesz do wymarzonego miejsca :kwiat ja jeszcze poczekam chyba że skorzystam z zwrotów powodzenia i pozdrawiam serdecznie