Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gieniu I tak bez gifa.
Małgosiu...jak ślicznie podskakujesz..
Alu...teraz Ciebie bedą torturować znowu....Przypomnisz sobie szpagaciki .
Ja muszę zanieść dopiero skierowanie na rehabilitację.Dłuuuugie czekanie przede mną.Pewnie jakiś rok..?..Tym razem kolanka.Mój Forestier jest bez litości."Mumifikuje "mój szkielet kostny w prędkości światła.
Hej, ja na piątym biegu nie mam czasu na nic.
Mam tyle spraw do ogarnięcia, muszę wizyty przenieść te co miałam w październiku siedzę i myślę, kombinuję przestawiam, ustawiam.