Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O jak miło Małgosiu, tylko kto później w sukienkę się zmieści po tych twoich wypiekach
Ja leżę teraz na drenażowu więc nóżki się masują a ja odpoczywam przez 25 minut.
Andy, no nie gadaj, że za daleko
Jechałam autobusem z Katowic do Ciechocinka li tylko na weekend by spotkać się z bracią forumową. Ty na 3 tygodnie to odpoczął byś po podróży, bo ja nie miałam czasu
Cześć jestem tylko dużo spraw przed weselem. Jedni mają czas wesoły inni smutny cóż zrobić takie życie.
Jutro jeszcze mam badania mało przyjemne, bo pod prądem hehe a w sobotę szuranie nóżką.