Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...a mówiłam wakacje się skończą to numerki szybciej poleca w dół ...i łyżwy do sanatorium nie będą potrzebne może załapię się na Złota Polską Jesień ....marzycielka
eluunia pisze:...a mówiłam wakacje się skończą to numerki szybciej poleca w dół ...i łyżwy do sanatorium nie będą potrzebne może załapię się na Złota Polską Jesień ....marzycielka
Zyczę Tobie Elunia pieknej złotej jesieni w sanatorium
Co u was, u mnie 87 na liczniku jestem ciekawa jak wygląda numeracja w Małopolsce czy ktoś wyjeżdża i kiedy bo z moich obserwacji to najbardziej aktywni są kolejkowicze z innych województw
Endriu , Elunia zima też piękna. Chyba najgorzej jechać listopad i marzec . Co prawda byłam w listopadzie i był cudnie. Byłam też w marcu i było brzydko i zimno. Ale w tym marcu byłam nad morzem i chyba tylko to mnie ratowało i oczywiście towarzystwo przed powrotem.