Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nigdzie nie zaginąłem tylko po moich ostatnich przejściach najlepsza temperatura dla mnie to około 20 stopni, chyba że w zbliżeniach około 37 i bez ....kołderki a tu sięgała wrzenia
Selenko ja wiem że na Ciebie można liczyć zawsze i w każdej sytuacji ale ten lód mi jest nie potrzebny, jak wiesz jestem w miarę dobrze wychowany i nie chciałem się WTRANCAC ale coś ucichło, chyba że inne łącza się teraz grzeją