Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)
- Ewucha
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)
- Ewucha
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Powiedzcie mi prosze czy ktoś tak miał teraz mam nr 39 i nic poprostu niewierzeEwucha pisze: 24 sie 2018 07:12 Witajcie mnie tak do końca trzymająmam rehabilitacje w sanatorium 28 dni choć ostatnio miałam przydział przy nr 90 myśle że to już i miło będzie mi was spotkać zaznaczona rehabilitacja w Kołobrzegu czy dostanę zobaczymy pozdrawiam serdecznie i fajnych przydziałów sobie życzmy
![]()
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
Powiedzcie mi prosze czy ktoś tak miał teraz mam nr 39 i nic poprostu niewierze
[/quote]
Ewucha ,to zależy ile dziennie schodzi w Twoim NFZ
Może już dziś popołudniu ujrzysz w przegladarce szczęśliwe miejsce
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- ulanie
- Super Kuracjusz

Każdy pracownik ma swój system pracy, to ilu jest takich pracowników, NFZ-ów? a więc i pytań, niedociągnięć, różnic i niejasności...Felice pisze: 24 sie 2018 19:39 Praca w dziale sanatoryjnym NFZ to nie tylko przydzielanie obiektów. To segregowanie wniosków,wprowadzanie do komputera.... i całe mnóstwo innych przyziemnych prac biurowych. Każdy pracownik ma swój system pracy. Pewne rzeczy dzieją się, jak to w wirtualnym życiu, poza nami. Spadające lub rosnące numerki to działanie systemu.
- ulanie
- Super Kuracjusz

Pewnie jak zwykle wyraziłam się niejasno, przepraszam ale już tak mam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
To akurat nie ma żadnego wpływu na przydział.różne niepełnosprawności i choroby, ktoś bardziej i szybciej potrzebuje rehabilitacji czy też leczenia i stąd spadki i wzrastanie numerków,
Może są pracownicy desperaci,którzy narażą swoją pracę dla koleżanki i przyspieszą przydział (co raczej nie ma miejsca). Są pacjenci,którzy dostają przydział w przyspieszonym trybie (wykaz na stronach NFZ).Ja akurat jestem osobą,która nie węszy korupcji i nie doszukuje się bezpodstawnie niedociągnięć i niejasności.
- ulanie
- Super Kuracjusz

O korupcji nawet nie pomyślałam, miałam na myśli decyzję balneologa... ale nie znam się i pojęcia nie mam o przydziałach, to tylko moje domniemaniaFelice pisze: 25 sie 2018 12:24To akurat nie ma żadnego wpływu na przydział.różne niepełnosprawności i choroby, ktoś bardziej i szybciej potrzebuje rehabilitacji czy też leczenia i stąd spadki i wzrastanie numerków,
Może są pracownicy desperaci,którzy narażą swoją pracę dla koleżanki i przyspieszą przydział (co raczej nie ma miejsca). Są pacjenci,którzy dostają przydział w przyspieszonym trybie (wykaz na stronach NFZ).Ja akurat jestem osobą,która nie węszy korupcji i nie doszukuje się bezpodstawnie niedociągnięć i niejasności.