Spotkania w Świnoujściu
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowano: 106 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 3 razy
Wieczorem wybieramy się na tańce, i życzę Wszystkim miłych chwil. Te ostatnie dni, za szybko płyną, ale najważniejsze, że dziś nie padało, udało się miło spędzić czas, a jedynie rano może koło ósmej troszku popadało, ale typu mżawka, i niedużo.... Natomiast Świnoujście pełne ludzi. Dużo zjechało, nowy turnus w Irysie od dziś, oczywiście Niemców, w Lazurze nowy turnus zaczął się od wtorku, i tak w następnym tygodniu też będą już odjazdy- niestety zakończenia turnusów i nowi zjadą....
Serdecznie pozdrawiam
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 82 razy
Wczoraj i dzisiaj odwiedziłem Sobótkę.
Pogoda pochmurna, ale bezwietrzna do spacerów, a zaczyna się w Świnoujściu otwierać coraz więcej lokali.
W Irysie już zaczynają się imprezy i koncerty i jak zjadę jutro do domu wstawię zdjęcia z ogłoszeniami.
Teraz jeszcze będziemy odbierać wypisy i pakowanie, bo jutro do 10.00 wyjazd.
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy
Szkoda, że jak już tu jesteś nie zostaniesz jak masz plany pracy w Świnoujściu
Po co tyle km klepać...
Spokojnego powrotu
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Zbyszku , szerokiej drogi do domku
Hm....niedawno wyjeżdżał a tu pora wracać...
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowano: 106 razy
zbigniew165 pisze: 14 lut 2023 14:48 Gienia jeszcze jestem i nie wykluczone, że szybko mogę wrócić do Świnoujścia, ale znowu na dłużej.
Wczoraj i dzisiaj odwiedziłem Sobótkę.![]()
![]()
Szerokiej drogi
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 3 razy
Zajechałam dziś nad ranem sypialnym pociągiem z 17.05 z Świnoujścia, i ok.8 rano na miejscu, bo przecież na południu Polski jak zjeżdża się, to tylko 14 h.....hi.... dobrze, że ze stoperami spałam i przespałam większość czasu od godz.19- kiedy położyłam się i kręgosłup na odpoczął...
A i przyznam szczerze, wczoraj cudnie i miło było ...i wyjątkowo - Walentynkowo, gdy w świetnym towarzystwie odjeżdża się, z miłym odprowadzeniem do pociągu.... Eh.. wzdycham, gdyż było SUPER i tym razem nad morzem..
.
Świnoujście nas pożegnało ładną, nie deszczową pogodą, bezwietrzną i nie było zimno...a i obiad chińszczyzną poczęstowano mnie na Walentynki..
Dziś słyszałam nad ranem był w Świnoujściu nieduży przymrozek, -1, auta oszronione lekko.... Na południu u nas rano+4..
Jednak odczuwa się wyraźnie gorsze powietrze tu u nas jak wysiadłam z pociągu na południu Polski... A nad morzem jest 100 razy lepsze i tam lepiej oddycha się..eh...
dowidzenia Świnoujście...
Warto w tym miejscie przebywać i Wszystkim polecam z całego serca i życzę tam jak najprzyjemniejszych chwil... Serdecznie pozdrawiam...
Muzyczka, nie udało nam się spotkać na kawie, ale możliwe że bawiłyśmy się razem w Tawernie ( z koleżanką bawiłyśmy się z dziewczynami z Bursztynu)
Ja wyjeżdżam jutro rano.
Pozdrowionka dla wszystkich.