Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Paczko
Dzień dobry kochani
Atinka i Dusia już na posterunku A gdzie kawa
Zapraszam na kawę i herbatkę
oraz coś słodkiego
Miłego i słonecznego dnia życzę Wam kochani ❤
Dzień dobry wszystkim
Ja dzisiaj już po rehabilitacji, zaczęłam od 7.30 bo o 13 mam wizytę u ortopedy.
Troszkę cieplej się zrobiło a tu Atinka śniegiem straszy
Miłego dnia
Witam Wszystkich ale mi sie zle pisze z tela , wybaczcie literowki. gdzie sie Andrzej zawieruszył.? nie widze Go na forum , moze jakis zwrot wydzwonil ?
Zupelnie nie moje klimaty , zle znosze tutaj klimat z moimi schorzeniami ... masakra , a zabiegi takie jak mam przepisane moglam brac u siebie w przychodni dobrze ze chociaz Andrzej zadowolony ... tzn. mam nadzieje ze wroci zadowolony
Gieniu A jak towarzystwo bo może kiepskie sanatorium dobre towarzystwo rekompensuje. Pamiętam jak byłem pierwszy raz w Ciechocinku w sanatorium ZACHĘTA które już nie istnieje, dno totalne ale za to towarzystwo w dechę i do tej pory miło wspominam i mam kontakt z kilkoma osobami. A jak wieczory, jest co robić? Nie zniechęcaj się w końcu nie ma tego złego co by nam na gorsze nie wyszło.
O...i bardzo mądre słowa Małgosiu...
Gieniu...musisz rozszerzyć swoje tereny do zwiedzania.Masz kogoś tam zaprzyjażnionego z własnym autem? Wtedy Można poszaleć. ..