Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Paczko.
Widzę że jest nas coraz mniej temat powoli umiera
Zapraszam na kawę i herbatę
Oraz pączusia do niej.
Miłego i słonecznego dnia życzę Wam i więcej życia
Dziękuję Ysy..
Witam wszystkich.
Zawsze jesienią frekwencja w tym wątku maleje...
Wróci Gienia i Andy będzie tu głośniej.
Teraz i u mnie taki "byle jaki czas" delikatnie ujmując.Nie bardzo wiem co pisać kiedy mózg miota się jak opętany...
Cześć, dzięki za kawę też się przysiąde do Was. Okropnie za oknem tak ma być do środy podobno jeszcze wieje czego nie znoszę. Okropnie źle znoszę te silne wiatry.
Jesień niestety taka jest kapryśna ale jeszcze czekam na złotą polską jesień
No widzisz coraz krótsze dni, mniej słońca i mój organizm się buntuje, po skończonej rehabilitacji wyjedziemy chyba na kilka dni, żeby naładować baterie i wszystko wróci do normy mam nadzieję.