kolejka do sanatorium 2014 rok
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
...a no nie jestem po turnusie i jeszcze trochę poczekam, bo pojadę ze zwrotów , ale dopiero pod koniec września mogę wyjechać, a jak nie będzie zwrotów to nie wiem, teraz jeżdżę na rehabilitację stacjonarną, dobrze że chociaż z tym nie ma problemu bo NFZ nie ogranicza ilości turnusów i nie narzuca swoich wytycznych, 30 dni przerwy i można zaczynać od nowa, oczywiście zapytałam dzwoniąc czy nie będzie to miało wpływu na wyjazd gdyby jakiś tam się trafił ... no ale nie - nawet nie wiecie jak mnie to wszystko już denerwuje ... ja już jestem zmęczona tym wszystkim
Beatko zawsze są zwroty.Teraz bliżej jesieni z pewnością więcej.Poza tym będziesz mieć więcej rehabilitacji,to z korzyścią dla Twojego zdrowia.Bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
-
forumowicz
Medisiu kochaniemedi pisze:Witam ,czy ktoś wie ile czasu ma NFZ na rozpatrzenie skierowania .Skierowanie wpłynęło do NFZ-tu 30 czerwca i nadal w wyszukiwarce znajduję "Bieżący status: SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA OCENĘ LEKARZA BALNEOLOGA"![]()
![]()
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Czyli gdzie i kiedyBeataa2702 pisze:Witam wszystkich.... mówi się że co cię nie zabije, to cię wzmocni ... i ja życiowa pesymistka przy nr ponad 24 tys. mam wymarzony przydział w wymarzone miejsce i termin '' Złota Polska Jesień '' jestem w szoku, bo wczoraj nic nie wskazywało na taki obrót sprawy jak rozmawiałam z panią z NFZ.... a co tam ......hura , hura
![]()
![]()
życzę wszystkim takich niespodzianek
![]()
![]()
Bardzo się cieszę i gratuluję
-
forumowicz
No widzisz Beatko, wszystko dobrze się skończyłoBeataa2702 pisze:Witam wszystkich.... mówi się że co cię nie zabije, to cię wzmocni ... i ja życiowa pesymistka przy nr ponad 24 tys. mam wymarzony przydział w wymarzone miejsce i termin '' Złota Polska Jesień '' jestem w szoku, bo wczoraj nic nie wskazywało na taki obrót sprawy jak rozmawiałam z panią z NFZ.... a co tam ......hura , hura
![]()
![]()
![]()
![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
No Brawo Beatko, brawo, jak się cieszęBeataa2702 pisze:Witam wszystkich.... mówi się że co cię nie zabije, to cię wzmocni ... i ja życiowa pesymistka przy nr ponad 24 tys. mam wymarzony przydział w wymarzone miejsce i termin '' Złota Polska Jesień '' jestem w szoku, bo wczoraj nic nie wskazywało na taki obrót sprawy jak rozmawiałam z panią z NFZ.... a co tam ......hura , hura
![]()
![]()
![]()
![]()
Uff nareszcie się doczekałaś Ty życiowa pesymistko
Aż mi serce skoczyło z radości
A teraz mi tu zaraz napisz - gdzie
Pozdrawiam