Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i jak działa wiara w działanie leku ważne, że pomogło
Meczu nie oglądałam, bo byłam na rehabilitacji, ale słyszałam, że przegraliśmy.
Balbinko baw się dobrze
Duszyczka pisze: 04 paź 2019 11:09
Łobuzy z nich.
Do czegoś muszę się Wam przyznać. Od kilku dni biorę do ssania tabletki od gardła. Nawet pomogły trochę i były o dziwo bardzo smaczne.Czerwone pastylki..Uśmiałam się gdy córka mi zadała pytanie widząc puste opakowanie "kto wyssał cały kartonik tabletek od choroby lokomocyjnej.".
Także kochani...lek na chorobę lokomocyjną pomaga przy bólu gardła. .. Swoją drogą muszę zmienić okulistę.
Balbi..miłej zabawy...
No nie takie placebo. Może z tym lekiem jest jak z Viagrą.Szukano na problemy z sercem a znaleźli na problemy partii nieco niższych. Może ja odkryłam kolejne zastosowanie leku na choroby lokomocyjne i jakaś nagródka z tej dziedziny należy mi się..