Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Masz rację
Ważne żebyśmy załapały się przed zmianami , jakie nam p. Radziwiłł obiecuje
Miłego wieczoru , ja smaruję do Por,Neurologicznej przypomnieć się, że istnieje bo niedługo weryfikacja skierowania w NFZ
bozenag pisze:Pomocy dzwoniłam o zwroty jest duży wybór i nie wiem co mam wziąć jest Ustka Sopot Polańczyk Krynica co byście radzili dla męża to ma być
Witaj Nie znam tych uzdrowisk,ale ja wybrałabym o tej porze nadmorski kurort
Małgoniu ja rozumie,ze od powrotu,ale pomyślałam,że jak taka ilość zwrotów to chyba lepiej jak je ktoś weźmie niż mają miejsca się zmarnować.Szczerze mówiąc nie wiem jak wygląda kwestia rozliczenia NFZ z ośrodkiem sanatoryjnym w sytuacji gdy miejsce nie zostanie wykorzystane.