Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie było mnie wtedy i trochę żałuję...
Lecz już później nadrobiłem...
Teraz mam jeno 10 dni wolnego - potem znikam na dość długo - jadąc do wygrzewalni starych kosteczek...
Ponadto i tak większość z owego grona prawie na co dzień zjawia się w Klubie Przyjaciół Sanatoryjnych ulokowanym na Face Booku ...
W związku ze zniknięciem wpisów z 7.05 to przypominam, że Elunia mogłaby wpaść na spotkanie w niedzielę 12 lub 19 czerwca - to taka pierwsza propozycja spotkania.
Betina cóż za pytanie? Każdy jest zawsze mile widziany
Oby tylko w ogóle udało nam się spotkać bo jakoś mało chętnych ale mam nadzieję, że zbierze się grupka, ustalimy termin i się spotkamy
Ja też z chęcią wpadnę Oby tylko nic się nie pokomplikowało z terminami, bo akurat terminy, to u mnie największy problem (a wszystko zmienia się bardzo szybko).
Tak nieśmiało przypominam, że pierwsze spotkanie Klubu Żyrafy odbyło się w bardzo skromnym gronie - trzy osoby przy kawie a potem we dwie jeszcze na spacerze i super pogaduchach - tak więc kochani rzucajcie terminy, które Wam pasują bo nie ilość a jakość się liczy
Czekam z utęsknieniem na spotkanie i dzięki za odzew