Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Yoko91 pisze:Dzień dobry właśnie piję kawę z mlekiem , przydało by się jakieś śniadanko do łóżka kurcze ale mi się marzy chyba będę zmuszona sama sobie zrobić. Pozdrowionka
śniadanie w łóżku zrobione przez samą siebie też dobrze smakuje od kilku miesięcy w weekendy uskuteczniam ...
Witaj aqula. Jeśli robię śniadanko sama dla siebie idę na łatwiznę Śniadanie podanie i zjedzone w miłym towarzystwie zawsze lepiej smakuje. Znikam ,po mglistym poranku zrobiło się przepięknie więc idę nacieszyć się piękną jesienią i promykami słoneczka.
Pozdrawiam
U mnie dziś tylko grzanka i kawa. Mężu na weekendowym wyjeździe więc wczoraj zaprosiłam do siebie koleżanki na girls night Reset w damskim towarzystwie to super sprawa Nawet jeżeli następnego dnia boli glowa
AgaC pisze:U mnie dziś tylko grzanka i kawa. Mężu na weekendowym wyjeździe więc wczoraj zaprosiłam do siebie koleżanki na girls night Reset w damskim towarzystwie to super sprawa Nawet jeżeli następnego dnia boli glowa
Takie resety lubie najbardziej...ploteczki, dobre winko a ból głowy kiedyś przejdzie
AgaC pisze:U mnie dziś tylko grzanka i kawa. Mężu na weekendowym wyjeździe więc wczoraj zaprosiłam do siebie koleżanki na girls night Reset w damskim towarzystwie to super sprawa Nawet jeżeli następnego dnia boli glowa
Takie resety lubie najbardziej...ploteczki, dobre winko a ból głowy kiedyś przejdzie
Dzień doberek Reset był i u mnie, głowa już mnie nie boli Pozdrawiam.