przydział sanatorium .
Kciuki również trzymam za Ciebie Bożenko

To już blisko Bożenko, trzymam kciukiBozenaMat pisze: 07 wrz 2018 15:37 A ja kończę tydzień z numerkiem 282........ dzwoniłam do NFZ i Pani powiedziała, że przypuszczalny termin wyjazdu........ koniec listopada.......![]()
Ale nas wytrzymują![]()

Dzięki MartinkoMartinka pisze: 07 wrz 2018 15:38 Trzymam kciuki Ulanie za satysfakcjonujący Ciebie
przydział sanatorium .
Kciuki również trzymam za Ciebie Bożenko![]()

Jestem, jestem ... po powrocie wpadłam od razu w wir pracy. Pobyt był tak fantastyczny, ze płakałam prawdziwymi łzami opuszczając Polanicę, Szarotkę, góry. Nie chciałam wracać do domu. Wbrew moim obawom Polanica nas nie zawiodła. Po Kudowie Zdróju, Duszniakch Zdroju Polanica zauroczyła nas najbardziej. Czuliśmy w niej atmosferę prawdziwego kurortu. Piękna pogoda, urocze deptaki pełne wypoczywających ludzi, uroczy park zdrojowy. Szarotka jak dla nas absolutnie spełniła wszelkie oczekiwania. Było bardzo ciepłe lato i te króciutkie spacerki na zabiegi były sympatycznym elementem pobytu. Pewnie inaczej by było w niesympatycznych okolicznościach pogodowych. Nie wiem.

Witam Bogutko i ciesze sie że wróciłaś i odpoczęłas bedę chwalić na Nfz niemoglam wziąsć urlopu na sanatorium w otrzymanym terminie ale przesunieto mi na przyszly rok bardzo miło