Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Uwielbiam "Czarne słońca"........Medi kończ cholera ten wypoczynek, zabieraj te pełne worki , siadaj na miotle i biegusiem kieruj ją na świętokrzyskie ....ja ci dobrze radzę
Ech to były czasy......piosenki te pozostaną w nas do końca , w osobach które wychowały się na bluesowo rockowych utworach takich zespołów jak np. Deep Purple
Skoro wychodzisz, proszę, zamknij drzwi.
Nikt więcej dzisiaj nie powinien przyjść.
Słysz mój płacz, gdy na podłodze zdjął mnie żal.
Czy pijany, czy też martwy jestem – nie wiem, pewności mi brak.