Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich, dziś w mazowieckim są jakieś zwroty. Dodzwoniłam się ,pani poprosiła pesel, ale jak powiedziałam że potrzebuję dwa, to się okazało że podwójnych to nie ma i raczej nie będzie. Pozdrawiam.
Zawsze tak mówią a od dawna wiadomo że ponad połowa kuracjuszy to małżeństwa i jak jedno nie może to i drugie nie jedzie.Mnie też tak mówiono a następnie znalazło się kilka podwójnych zwrotów .
GIENIA pisze: 31 sie 2017 08:54
Zaglądam , czy komuś szczęście dopisało , a tu cisza
Gienia czekamy nadal ja dzwoniła m do NFZ powiedzieli że to będzie pazdziernik a tu dzisiaj koniec sierpnia a przydziału nadal nie ma .Może Twój NFZ będzie bardziej słowny U mnie teraz numerki spadają bardzo wolno przez trzy dni spadło mi 190 numerków a u mojej koleżanki spada ponad 200 codziennie tylko ona ma trochę dalszy numer niż ja,na dzisiaj mój numer 1200 a ona 8900.Może Gieniu dostaniemy przydział w tym samym czasie.Pozdrawiam
Witam,iwa a z jakiego nfz jesteś,ja dzwonię od połowy lipca i nic nie mogę trafić.
Jeśli coś jest to tylko pojedyncze zwroty.
W naszym nfz to jest problem z dodzwonieniem się.