Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie wszystkich oczekujących
Właśnie minął 400 roboczy dzień od czasu gdy znalazłem się w przeglądarce NFZ, a jutro minie 20 miesięcy od tego jakże ważnego dnia
Pokonałem już 73 834 miejsc, zostało mi jeszcze 46 127, ale może jakoś uda mi się dożyć
Jerzy my tu wszyscy czekamy a czas się dłuży .. Ja czekam na weryfikację..może już nie długo ..a potem ..może jeszcze roczek jak dobrze pójdzie .. Pozdrowionka dla cierpliwych i oczekujacych.
Jerzy, beab, moi Drodzy, pamiętam, jak sama miałam takie numerki i nawet nie wiem, kiedy to zleciało, już mi leci 30 - ty miesiąc, a teraz jeszcze przede mną TYLKO 5496 osób .... więc w zasadzie... na wylocie. Jak ja już przebieram nogami, rety !!!!!!! Pozdrawiam
Halooo, a może ktoś podpowie, które numery teraz schodzą u nas ? Znaczy przy jakim skierowanie ? Ciekawa jestem, jak to wygląda przy poszczególnych schorzeniach.
Reumatologia w ostatnich kilku miesiącach podniosła się z spadkowej liczby 3.500 na miesiąc do 4.500.
Per miesiąc.
Oczywiście średnio licząc, bo przyuważyłem miesiąc z 4.800 spadkowych cyferek.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Średni miesięczny spadek na laryngologii to ok 4000 za marzec , ale to chyba dotyczy całej kolejki bo przecież wszyscy czekamy te nieszczęsne 33 miesiące, natomiast w zależności od schorzenia - przy jednym schorzeniu - mniejszy numer dostaje przydział - bo więcej chętnych, przy innym -wyższy, bo chętnych mniej. I to mnie właśnie interesuje. A konkretnie, jaki numer w tej chwili dostaje skierowanie na reumatologii i laryngologii. Urlopy czas planować
Witam wszystkich oczekujących z niecierpliwością na wymarzony wyjazd do sanatorium
Odpowiadam na zapytanie Pietki Na kardiologii średni miesięczny spadek 3 852 na podstawie 20 miesięcy i 400 roboczych dni. Ale z tą średnią lub statystycznym spadkiem jest tak jak z tymi braćmi którzy mieszkają w jednym domu. Ten na piętrze bardzo kocha i szanuje żonę, ten z parteru codziennie bije żonę. Statystycznie jednak ten z piętra bije żonę średnia co drugi dzień
Oby to była tylko anegdota, a fakt.
Pietka50+,jesteś na wylocie i obyś doczekała lata.Na kardiologii dzisiaj rozdano 102 skierowania.Kolejka wolno posuwa się do przodu,ale i tak swoje 33+ trzeba odczekać.Miłego wieczoru.