Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jaka piękna Gargaś , tym razem umieściła swoją powieść w czasach okupacji i po ,
trochę nieścisłości ale się czepiam
Oj łezki mi pociekły ... "To nie było na zawsze " - polecam
Basiu Gargaś ostatnimi książkami też mnie zaskoczyła. Niestety przy dyskusji w bibliotece troszkę przygasły moje zachwyty… uświadomiono mnie, że to pomoc AL…
Doszłam do wniosku, że w sumie jak się fajnie czyta, to mniej ważne kto i jak napisał.
Felice, ja też czytałam o tych "wspomagaczach" , wszystko staje na głowach (czyt. Al) ,
właściwie to nie dziwię się skąd taka płodność u niektórych ....
Czytam "Coraz większy mrok" Colleen Hoover jest to thriller psychologiczny
i cały czas mam wrażenie że jest mi znajoma treść, a może sfilmowano książkę