Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beatricz pisze:Witajcie! Mnie również nie powiodło się, trafiłam na tą samą orzeczniczke co w ubiegłym roku. Miałam świeże badania, nie jestem na zwolnieniu. Pani powiedziała że mam spróbować za rok. Odwolalam się czekam...
życzę Ci powodzenia.nie ale trudno mi uwierzyć ze cos zmienią.
Ale próbujesz, nawet jak sie nie uda zawsze będziesz miała czyste sumienie wobec siebie ze wyczerpałas wszystkie możliwości na tym etapie.
Ja będziesz mogła to napisz co Ci odpisali
Ja podzielam w 100% zdanie Sztani - nie chce mi się wierzyć, ze przy odwołaniu podważą swoją wcześniejszą decyzję, a wszystkie dokumenty "lądują" w Twoich papierach... oby tylko później złośliwie nie chcieli pokazać "kto tu rządzi".... i specjalnie negowali potrzebę wyjazdu... Trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się po Twojej myśli
Dziękuję za rady pewnie macie rację, a ja mam w ZUS przechlapane. Spróbuję po zabiegu ciesni. Może wtedy rehabilitacja bedzie bardziej celowa. Dziękuję i pozdrawiam.
szpilka pisze:
ja jestem ze śląska i teraz wróciłam z Alksandrowa Kujawskiego ( 350 km )
Zaproponowano Ci ten wyjazd do Aleksandrowa Kujawskiego czy sama go sobie wybrałaś
Ja miałam jechać do Szczawnicy w grudniu ( sama wybrałam Szczawnicę - dali mi mapę i kazali wybrać ) ale napisałam prośbę o przesunięcie terminu i dostałam nowe skierowanie ale już nie wybierałam tylko ZUS mnie tam wysłał ( za karę dostałam AK )
Samosia pisze:
Zaproponowano Ci ten wyjazd do Aleksandrowa Kujawskiego czy sama go sobie wybrałaś
Ja miałam jechać do Szczawnicy w grudniu ( sama wybrałam Szczawnicę - dali mi mapę i kazali wybrać ) ale napisałam prośbę o przesunięcie terminu i dostałam nowe skierowanie ale już nie wybierałam tylko ZUS mnie tam wysłał ( za karę dostałam AK )