Spotkania w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
Tam takich ośrodków jak Energetyk i dużo większych jest mnóstwo.
Nie wiem, skąd twoje skojarzenia, że w tym samym obiekcie i w tym samym czasie.
- Archibald
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2021 13:53
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 6 razy
Uaktualnienie: w Bursztynie w 2025 roku zaszły zmiany: nie możliwości przyjechać dzień wcześniej, a o jedynce mogę zapomnieć (jest 5 i czterdzieści zaświadczeń)zbigniew165 pisze: 25 sty 2023 10:49 Marzenko prawie wszystkie założenia zrealizowane, bo jest jedynka, samochód parkuję na mieście bez opłat, tylko został lekarz i zabiegi, ale już nawiązałem kontakt z panią, która u nas wykonuje zabiegi masażu i jak tylko lekarz zleci mam już znajomości.![]()
Wśród kuracjuszy już mam dużo znajomych, tak że nie jest źle.![]()
Na stołówce stolik numer 8, czyli pierwszy przy oknie z małżeństwem, które przyjechało też wczoraj.
Tomek widzę, że śledzisz mój pobyt i tak trzymaj, a dodam jeszcze, że załoga sanatorium traktuje mnie prawie jak swojego, czyli, jak bym był pracownikiem lub mieszkańcem Świnoujścia. Pani pielęgniarka przed chwilą zadzwoniła, że lekarz będzie ok. 12.00 i da mi znać.
Nie chwaląc się, ale jak się jest kontaktowym, to wystarczy do nawiązania dobrych znajomości kilka godzin.![]()
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Znajoma w Busku miała mocne zaświadczenie od lekarza i też poszła do dwójki, gdzie dostała za współ wspaczkę czarownicę 80+. Dosłownie czarownicę, bo moja znajoma się jej bała i zaraz drugiego dnia zagroziła w recepcji, że zrezygnuje z pobytu z winy sanatorium. Przeniesiono ją do innej dwójki i tu już było lepiej, chociaż z TV Trwam wieczorami i z rana od 5.00.
Z powodu takiego traktowania jadących "solo" ja już rezygnuje z następnych wyjazdów do sanatorium na rzecz krótszych pobytów komercyjnych na swoich warunkach.
- Archibald
- Super Kuracjusz

-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Juz bym wolal Trwam niz barwy szczescia ,dlaczego ja i tym podobne programy ktore ogladal moj wspolokator w Polanczykuzbigniew165 pisze: 03 kwie 2025 21:13 Archibald czyli jest tak samo jak w Kołobrzegu, bo już teraz nawet żadne zaświadczenia nie pomagają.
Znajoma w Busku miała mocne zaświadczenie od lekarza i też poszła do dwójki, gdzie dostała za współ wspaczkę czarownicę 80+. Dosłownie czarownicę, bo moja znajoma się jej bała i zaraz drugiego dnia zagroziła w recepcji, że zrezygnuje z pobytu z winy sanatorium. Przeniesiono ją do innej dwójki i tu już było lepiej, chociaż z TV Trwam wieczorami i z rana od 5.00.
Z powodu takiego traktowania jadących "solo" ja już rezygnuje z następnych wyjazdów do sanatorium na rzecz krótszych pobytów komercyjnych na swoich warunkach.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 52 razy
W ogóle nie dziwię się decyzjom zaniechania wyjazdów z NFZ właśnie z powodu warunków zakwaterowania.
- Archibald
- Super Kuracjusz

Najważniejsze, że spędzę w czerwcu czas nad morzem, i będę mógł się zachwycać urokami Świnoujścia. A to w tym wszystkim jest kwintesencją.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 52 razy