Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dusiu mój barszczyk w butelkach w lodówce przeczeka, już tak robiłam, a Andrzeja w rodzinie nie mam to imprezki nie będzie chyba, że się wproszę do jakiegoś znajomego
A papu robię tyle samo tylko jakby wolniej
Barszczyk kiszony jest jak praca na kaca .. pyszniutki ...
Alu to tylko się tak wydaje, bo przecież dzień jest coraz krótszy , weź robotę na noc to zobaczysz że o wiele lepiej idzie
Z tym spontanem różnie bywa choć może to byłby sposób, bo ostatnio wszystko co sobie zaplanuję jakoś nie wychodzi ale teraz podusia mnie woła, więc spokojnej nocy życzę