Moja córka stwierdziła już wczoraj,że na razie spokojnie poczekamy na wyjazd z NFZ a po powrocie znów będzie składać może trafi na innego orzecznika,który bardziej przychylnym okiem spojrzy na jej potrzebę rehabilitacjigrzegorzgg67 pisze:ZUS wprowadza nas w błąd zachęcając na swojej stronie do skorzystania z prewencji.Ja nie składam powtórnie
po braku celowości/złożę za 1,5 roku/,koleżanka złożyła-ciekawe jaki wynik będzie.Pozdrawiam.
Sanatorium z ZUS
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Sanatorium z ZUS
-
Elik11
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 paź 2016 19:09
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
pozdrawiam
-
Elik11
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 paź 2016 19:09
Czy wszędzie tak jest, bo ja nie otrzymałam żadnej konkretnej odpowiedzi, ma przyjść pocztąwiesniaczkaela pisze:Odpowiedz dstajesz od ręki jeżeli przyznano wyjazd .Proponują termin i ośrodek
pozdrawiam
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Jesteś pewna Elik że dobrze zrozumiałaś.... pocztą to przeważnie decyzje odmowne przychodzą.Elik11 pisze:Czy wszędzie tak jest, bo ja nie otrzymałam żadnej konkretnej odpowiedzi, ma przyjść pocztąwiesniaczkaela pisze:Odpowiedz dstajesz od ręki jeżeli przyznano wyjazd .Proponują termin i ośrodek
pozdrawiam
- kuty
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 9 razy
pozdrawiam
Trochę dziwne, ja u nas w pomorskim otrzymałem przydział od razu.
Może to się wiązać z odmową.
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Ela ja pierwszym razem stając na komisje mogłam sobie wybrac sanatorium , w tym samym dniu dostałam skierowanie , za drugim razem nie miałam zadnego wyboru . Decyzje pozytywna dostałam poczta po dwoch tygodniach .Elik11 pisze:Czy wszędzie tak jest, bo ja nie otrzymałam żadnej konkretnej odpowiedzi, ma przyjść pocztąwiesniaczkaela pisze:Odpowiedz dstajesz od ręki jeżeli przyznano wyjazd .Proponują termin i ośrodek
pozdrawiam
Elik trzymam kciuki .