Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann co u ciebie z kolejką. U mnie jest numer 31 551. Coś niemrawo zrobiło się na forum. Mało kto się udziela i to we wszystkich tematach.
Muszę powiedzieć, że temperatura trochę spadła, do 38,1 stopni. ale gardło dalej boli przy przełykaniu. Myślę, że jutro może będzie lepiej. Najgorsze jest to, że nie mogę wyjść na zewnątrz, lub zejść do Klubu Kuracjusza. Myślę , że wtedy miałbym więcej spostrzeżeń do opisania. Ta gorączka przez cztery dni mnie mocno osłabiła fizycznie i psychicznie.
Witam wszystkich uczestników forum, szczególnie z łódzkiego NFZ. Startowałem w kolejce z nr 55250 z początkiem sierpnia 2017. Obecnie mam nr 47920. Przy takim tempie ubywania numerków planowany termin zamiast 24 m-cy wyniesie min. 38. Czarno to widzę , czy u was z przeliczeń tempa ubywania kolejki również jest podobnie. Moje skierowanie to reumatologia + kardiologia. Pozdrawiam ślicznie wszystkich w Nowym Roku i życzę zdrówka i cierpliwości.
Witaj figus,ja startowałam z nr 51500 we wrześniu 2016 ,czas oczekiwania 22 m-ce.Na dzień dzisiejszy nr 15500 .Z obserwacji wynika ,że kolejka corocznie się powiększa,a czas oczekiwania niestety wydłuża. Z analizy ubiegłorocznej, kolejka przyspieszy lada moment. Pozdrawiam.
Łódzkie górą haha Mój numer na dzień dzisiejszy to : 51435 , data wpływu do NFZ to : : 2017-09-12;
Mineło 4 miesiące jeszcze mam nadzieje , ze tylko dwadzieścia:) miesięcy. i WYJAZD!!!:):)
Dzięki "Kasia50", mam nadzieję, że masz rację chociaż z moich obserwacji przy wcześniejszych wyjazdach kolejka przyspieszała właśnie w okresie zimowym o czym nie można powiedzieć teraz. Podczas ostatniego wyjazdu na przełomie listopada i grudnia 2016 miałem planowany czas oczekiwania 19 m-cy a faktycznie do wyjazdu wyszło blisko 22. Boję się, że i teraz bez poślizgu się nie obejdzie. Pozdrawiam.
Bardzo miło,że jest nas coraz więcej w Naszym Towarzystwie.
Mój numerek na dziś to 30103, wniosek wpłynął do Funduszu 23 stycznia 2017r. Cosik wlecze się się ta nasza kolejeczka, czas oczekiwania przedłuży się chyba do ..... No właśnie do ilu miesięcy Pozdrowionka z pięknego Piotrkowa.