Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Do agi1: ja też jadę do AMER-POL-u, turnus od 18.07.2013. Jadę z Lublina, ale nie wiem jeszcze czym będę podróżować-nie znam połączeń. Napisz czy masz jakieś informacje na ten temat. A poza tym do sanatorium jadę po raz pierwszy i nie do końca wiem czego się spodziewać. Pozdrawiam wszystkich.
Byłam u orzecznika ZUS 20 kwietnia. Jadę do Kudowy 20 sierpnia. Lekarz bardzo miły wystarczyło tylko skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Nie jestem na zwolnieniu ale dokucza mi kręgosłup. Pani przydzielająca sanatorium dała mi do wyboru kilka ośrodków. Pozdrawiam
A z jakiego województwa jesteś?? Ciekawa jestem w jakim ZUS-ie jest tak miło. Ja byłam w W-wie w ZUS-ie na komisji 21.05.
Wyszłam zszokowana. Potraktowała mnie pani dr jak intruza. Chciała aktualną historię leczenie, jej sposób zachowania był okropny nie dała mi możliwości powiedzenia czegokolwiek. Decyzje mam otrzymać pisemnie w ciągu 2 tygodni.
Kiedy ja poszedłem na komisje zus {swietokrzyski} to się balem jak nie wiem co,a tu się okazało, ze w miarę lekarz i przydzielil mi sanatorium, no i oczywiście swiadczenie {o dziwo} jednego dnia! Potem do drugiego pokoju po wniosek do sanatorium! Ale tu już nie miałem dużego wyboru-nowy Osieczek pod wa-wa, albo Iwonicz! Wzjalem Iwonicz! Choc nie mam zadnego doświadczenia, bo to mój pierwszy raz!
Pozdrawiam wszystkich!
ZUS Toruń ( Kujawsko- pomorskie ). Pozdrawiam. Co prawda u nas z reguły dają Inowrocław lub Stegnę ale ja poprosiłam lekarza kierującego o wpisanie zalecenia klimat górski i orzecznik się z tym zgodził . Miałam do wyboru Lądek, Świeradów, Polańczyk i Kudowę. Wybrałam Kudowę . Pozdrawiam
Jeżeki chodzi o Białostocki oddział ZUS,to też panie bardzo miłe i uczynne, komisje miałem i przydziałtego samego dnia ,kwestia odczekania ok godz. zanim machina biurokratyczna wszystko pozaliczała wypełniała.Paniom z ZUSu:
Witam
Ślaski ZUS tez SUPER. Wniosek od lekarza złozyłam pod koniec kwietnia , 15 maja byłam na komisji w ZUS-e. Dokumentację chorobową miałam skromniutką i bardzo sie bałam ze nie przydzielą mi sanatorium. Pani doktor po rozmowie nic nie powiedziała czy tak czy nie tylko wysłałam mnie pod inny pokój a tam milutka pani pyta a gdzie by pani chciała jechac ......zdebiałam no i wybrałam sobie Cieplice jade juz 17 sierpnia PIERWSZY raz dopiero do sanatorium. Ciekawa jestem czy jest tu ktos kto jedzie w tym terminie do Cieplic ?
Pozdrawiam wszystkich