kolejka do sanatorium 2014 rok
-
renia54
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lut 2014 15:24
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
forumowicz
Rzeczywiście mamy bliskie numerki. Szkoda że to inny region, ale któż to wie! A maj byłby cudowny! Życzę Ci tego i sobie również. A z jakiego scorzenia startujesz? Ja z pulmonologii.
-
forumowicz
Tak od kilkunastu dni przyglądam się forum i spodobało mi się jak fajnie tu ludzie ze sobą nawiązują kontakty. Postanowiłam również się zarejestrować. Ja oczekuję na wyjazd do sanatorium z NFZ od stycznia 2013. Chyba mam niedługo szansę ponieważ na papierze mam napisane że czas oczekiwania to ok. 15 mcy. A mój nr w przeglądarce to 1995. Nie wiem tylko z jakim wyprzedzeniem informują o dacie wyjazdu. Z tego co zdążyłam się tu zorientować to wynika że jest to od 2 tygodni do 2 miesięcy. A może ktoś jest tu z wielkopolskiego kto ma na ten temat jakąś informację? Pozdrawiam
-
forumowicz
Jesteśmy obie z wielkopolski. Ja mam dziś nr 2022. A więc niedaleko siebie jesteśmy. Może będzie nam dane spotkać się ? Któż to wie. Pozdrawiam
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
-
forumowicz
Bardzo dziękuję Ci za tak szybką odpowiedż. Na razie tylko Ty odpisałaś mi konkretnie. A miesiące byłyby cudowne! Lepiej bym sobie nie mogła wymarzyć. Ciekawa jestem czy ta prognoza się sprawdzi. Napewno napiszę. Pozdrawiam
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
forumowicz
Mam pytanie. Długo czekasz za skierowaniem do sanatorium?
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Dokumentację zabieramy wyjeżdżając na kurację w tym również EKG jeżeli jest konieczne.