Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie widze nikogo z zachodniopomorskiego? nie udzielaja się na forum? Mój numer w kolejce 12400 .... Czekamy na potwierdzenie z NFZ dla męża i czekamy dalej razem, i snujemy marzenia .... cierpliwie jak wszyscy. Pozdrawiam.
Ja oczekuję na przyznanie sanatorium od grudnia 2013r. Obecnie mam nr 9390, liczę na maj przyszłego roku. Zobaczymy czy uda się pojechać nad morze. Pozdrawiam oczekujących
Alice dzwoniłam już do nfz i powiedziano mi żeby dzwonić po 20 grudnia ale mam obawy bo będę prosić o 2 skierowania i nie wiem czy 2 skierowania do jednego ośrodka to realne . Składałam z koleżanką obie mamy reumatologie.