Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wlasnie pesel ja mam niski bo 81 mi nikt sanatorium nie proponowal sama skladalam za pierwszym i drugim razem.orzecznik na komisji stwierdził ze jeszcze z jednego dobrze nie zdazylam wrócić i juz chce kolejnego.zapytal szefostwa co ze mna robić otrzymal zielone swiatlo i jadę .a poprzedni turnus zakonczylam 26 maja.do tej pory nie mogę uwierzyc w to ze tak szybko udaje mi sie wyjechać
Pesel masz wysoki licząc 81 większe od 59 Ja też sama składałam .Wyjazd 10 września .Na przełomie lutego i marca byłam z NFZ .Częściej nie dam rady bo czasu na pracę zabraknie
Licząc z tej strony to tak wysoki i moze tylko to spowodowalo ze orzecznik i panie urzedniczki stwierdzily trzeba dać jej to sanatorium bo poki młoda jeszcze dojdzie do formy z NFZ jeszcze nigdy nie bylam dopiero zlozylam papiery poleconym w czerwcu.licze na wyjazd jeszcze w tym roku w lubelskim tak bardzo dlugo sie nie czeka.przynajmniej tak mówią
Mnie interesuje neurologia i narzady ruchu wiec pewnie trochę poczekam.tu w zusie tez myslalam ze pojade duzo pozniej a jakoś zawsze sklada mi sie tak ze koncze jakis turnus i zbieram sie gdzies jakoś ale czas pokaze poki co pozytywnie jestem nastawiona pozdrawiam również
mart 36 pisze:Mnie interesuje neurologia i narzady ruchu wiec pewnie trochę poczekam.tu w zusie tez myslalam ze pojade duzo pozniej a jakoś zawsze sklada mi sie tak ze koncze jakis turnus i zbieram sie gdzies jakoś ale czas pokaze poki co pozytywnie jestem nastawiona pozdrawiam również
I tak trzymaj. Jestes mloda i dbaj o swoje zdrowko. Korzystaj puki sie da. Bo nigdy nie wiadomo kiedy zmienia sie przepisy co do rechabilitacji. Powodzenia i duzo zdrowka.
Tego zdrowia to juz za bardzo niestety nie mam ale coz i tak bywa a teraz trzeba ulatwic sobie zycie i pchac sie na każdą możliwą tehabilitacje wczoraj będąc u mnie w mieście uslyszalam jedna pacjentke narzekajaca na to ze cwiczyc trzeba a jej sie nie chce i dlatego tylko na masaze przychodzi noz sie w kieszeni otwiera na takie babsko bo tylko kolejki blokuje potrzebujacym i cierpiacym
mart 36 pisze:Tego zdrowia to juz za bardzo niestety nie mam ale coz i tak bywa a teraz trzeba ulatwic sobie zycie i pchac sie na każdą możliwą tehabilitacje wczoraj będąc u mnie w mieście uslyszalam jedna pacjentke narzekajaca na to ze cwiczyc trzeba a jej sie nie chce i dlatego tylko na masaze przychodzi noz sie w kieszeni otwiera na takie babsko bo tylko kolejki blokuje potrzebujacym i cierpiacym
Marti to nie ona jedna ktora sobie wybiera to co jej pasuje z rechabilitacji. Ta choc na masarze chodzi. A sa tacy co tylko po parafke bo mowia ze na wczasy przyjechali. No mnie wczoraj wypisali do domku ale za tydzien znow szpiltal na umowione badania na 3 dni. Potem odpoczynek a w sierpniu bede myslami i odliczanie do wyjazdu do Szczawnicy. I mam nadzieje ze sie porzadnie podkuroje i nie bedzie zadnych niespodzianek jak teraz. Zycze duzo zdrowka i slonka na niebie.
W sanatorium to tak ale ta byla na rehabilitacji ambulatoryjnej.na kuracji w sanatorium bylam dopiero raz ale z tymi podpisami tez nie jedno juz widzialam.sumiennie cwiczacych kuracjuszy jak na lekarstwo.w pierwszym tygodniu wiecej ale z uplywem czasu wiecej wczasowiczow jest niestety.Niania kuruj sie kuruj i sił nabieraj a miłe niespodzianki to chyba mogą być
Witam, jestem ,,zielona" i nie wiem czy piszę w dobrym temacie? Trochę poczytałam i dalej nie wiem, czy mogę prosić o zmianę terminu rehabilitacji z ZUS?