Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich,Liso mi we wrześniu mineło 24 miesiące, w 25 miesiącu dostałam przydział, a wyjazd w 27 miesiącu.
Miałam zaznaczone nadmorskie, przewidywany czas oczekiwania ok. 26 miesięcy, i tak jest.
Podejrzewam że to ze zwrotów ,bo w poniedziałek najpierw dużo numerków przybywało,potem staneło w miejscu i zaraz pokazał się przydział.
Pozdrawiam.
Jadę w grudniu do Świnoujścia.Doczekałam się.
Gieniu, życzę Ci jak najlepszego miejsca i szybkiego przydziału.Bo czekasz juz tak długo jak ja.Pozdrawiam
Dzwonilam do Kudowy tak jak mi radziliscie aby dzien wczesniej jechac ale nocleg w Poloni kosztuje 159 zł masakra strasznie drogo macie moze namiary na noclegi w Kudowie
Witam.
Mam skierowanie do Ciechocinka -szpital uzdrowiskowy Kolejowy,turnus 6.12-27.12.Szukam , wesołej,sympatycznej, nie konfliktowej,koleżanki do pokoju ,skoro NFZ zafundowało nam Święta w Ciechocinku, wykorzystajmy fajnie ten przedświąteczny czas ,skoro nie musimy sprzątac ,piec, gotowa i etc.Może odezwie sie ktos ,kto wyjeżdża w tym samym terminie do Ciechocinka.
Dziewczyny z Małopolski jadą nad morze Gratuluję
Ataneriona Świnoujście ,Gienia Kolobrzeg
Miłego pobytu,pomocnych zabiegów i fajnych ludzi dokoła a i zabawy przedniej