Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mi przedluzyli pobyt w szpitalu o 1 dzień. bo odleciałam im po operacji 3 razy.W tym wszystkim z Kasia chodzi chyba znowu o ograniczenia z nfz-u.Puszczac do domu z ruchomymi srubami?To samochodow takich nie przepuszcza sie po przeglądzie a czlowieka?
Ja 9 dni tam byłem, ale w moim przypadku się dowiedziałem potem że powinni mnie na rehabilitację dostarczyć a nie do domu. Była bardzo mi potrzebna. Jak sobie przypomnę to łza aż się kręci mi w oku. Ale walczyłem dzielnie i chodzę sam choć po moim schorzeniu jest bardzo ciężko wrócić do normalności. Nie jestem do końca sprawny choć na komisji zawsze jak wejdę to się patrzą zdziwieni, dopiero jak papiery czytają to za głowę się łapią.