Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja przez tą swoją niepełnosprawność to tak mi się porobiło, że wolę sama być w pokoju.
Tak fatalnie się czuję, boli mnie wszystko zastanawiam się czy plastra nie przykleić, bo nie wiem czy noc wytrwam.
Już prawie wszyscy tutaj już jedziemy na elementach zastępczych. (Z tego co mi wiadomo ) Gwarancja jakaś musi być.Mi obiecał mój pan doktor dożywotnią.Nawet po kremacji mlynek może nie przemielić.Zastanawiam się tylko co z nimi zrobią