Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oho...już poczytałam o tej elektrostymulacji.Mam coś chyba podobnego w domu....Stara nazwa u mnie to Gym Fitnes.Podobne rezultaty.Przynajmniej tak wydaje mi się.
Balbi..na co Ci to podłączyli?
Właśnie swój wykopałam z szafy.Mój nie służy do celów medycznych....Tylko do masaży.ćwiczenia mięśni i odnowy skóry.Kupilismy go z Mango 19 lat temu. Już zabytek ale działa.
Oj...dzięki Alu. Z njeba mi spadłaś razem z kawką. Mniam...pychotka...
Witam wszystkich i życzę miłego dnia.
U mnie zaczął się mgliście.Noc również była rodem z horroru...Auuuuu...