Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andy...To Balbinka jest pod prądem ..
Gdzie Andy zaczynasz turnusik
Muszę prywatnie zrobić rezonans.. Wkurzona jestem.
Na Nfz pan fachowiec miał problemy ze wzrokiem.Cudowne ozdrowienie.Nawet implanty wchlonęły się .No cuuud istny...
To składaj reklamację i niech na cito robią bo ich sądem postraszysz... albo prądem
Ambulatoryjnie u siebie i też prądy będą , na razie na wyjazd czekam
Składałam.Nadal utrzymuje swoją opinię za wiarygodną.Głupio jest przyznać się jemu do blędów a zwykli ludzie cierpią
W jakim czasie nają Ci przyznać jakiś wyjazd ?
To jemu jest głupio ? to jest indolencja i arogancja , trzeba mu było pokazać wypis ze szpitala co robili, przez takie zachowanie ludzie cierpią albo tracą zdrowie, ja bym nie popuścił
Z zusu do niecałego miesiąca powinno przyjść skierowanie i wtedy zobaczymy co dalej ... a myślisz o jakimś ?
Pokazałam mu papiery...tylko zrobił glupią minę.
Pytam o sanatorium.bo chyba jest jakiś przepis obowiązujący na wysłanie do sanatorium z Zus-u od momentu złożenia wniosku czy komisji Coś mi plącze się po głowie. W lutym ja będę mieć komisję...może i mnie gdzieś wyślą Nfz-u kolejka dojdzie na przełomie czerwiec-sierpieñ.Z tej przyczyny tak sobie" gdybam"
Duszyczko ale on skłamał i dalej świadomie kłamie , jest rzecznik praw pacjenta i jak Ci zależy to się zgłoś do nich.
W nagłych wypadkach zus szybciej kieruje, a tak to jest zwykła kolejka. Mnie lekarka powiedziała że może to być sierpień , ładny miesiąc .
Alutko to Ciebie kawka budzi ? a mnie słoneczko ... w nagłych wypadkach budzik , cześć Słoneczka , nie chce się wstawać kolanka ciepłe ciekawe czy po zabiegu czy z innego powodu , spokojnego i miłego